Hoe maakt u een afspraak in onze kliniek?

U kunt telefonisch contact opnemen met een van ons secretaresses; zij maken graag samen met u een afspraak op een voor u geschikte dag en tijd.

Telefoonnummer: 045 542 8686

Locatie

.
De praktijk ligt direct aan de rotonde van de Heesbergstraat, Akerstraat en Burg. Waszinkstraat. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur. Het adres is Caumerbeeklaan 4.

Gratis inloopspreekuur

.
Wij bieden ook wekelijks, en wel op donderdagavond van 19.00 tot 19.30 uur, de mogelijkheid tot een gratis en vrijblijvend gesprek door een van onze chiropractoren. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. Een uitgebreider gesprek en onderzoek volgen bij het starten van een behandelplan.
Mocht deze dag of dit tijdstip niet schikken, of wenst u een uitgebreid gesprek en onderzoek kunt u via bovenstaand telefoonnummer een afspraak maken op een ander moment voor een kennismakingsgesprek.

Afspraken afzeggen

.
Er is tijd voor u gereserveerd, dus wanneer u verhinderd bent, dient u uw afspraak minimaal 24 uur van te voren te annuleren (’s avonds en in het weekend kan dat via ons antwoordapparaat). Wanneer u tijdig afzegt, brengen wij geen kosten in rekening.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell