Gratis kennismakingsgesprek of Second Opinion

Bent u (nog) niet zeker van het feit of Chiropractie uw klachten of pijn kan verminderen of verhelpen, dan bieden wij u de mogelijkheid van een gratis kennismakingsgesprek.

Voorafgaand aan dit gesprek vult u ook een vragenformulier in. Aan de hand hiervan en door het stellen van aanvullende vragen krijgt de chiropractor een zo goed mogelijk beeld van uw klachten. Ook zal de chiropractor vragen naar vroegere klachten, eventuele ongevallen of (familie)ziektes en de algehele gezondheidstoestand. Na dit gesprek zal de chiropractor u ook kort lichamelijk onderzoeken.

Op basis van de verkregen informatie adviseert hij/zij u wel of niet te starten met chiropractische behandelingen. Kunnen wij iets voor u betekenen en kiest u voor een vervolgafspraak c.q. behandeling, worden bij uw volgende bezoek de gebruikelijke kosten van een 1e consult in rekening gebracht.

U kunt telefonisch contact opnemen met een van onze assistentes; zij maken graag samen met u een afspraak op een voor u geschikte dag en tijd.
Telefoonnummer: 045 542 8686

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen