Ervaren chiropractoren en hulpvaardige praktijkassistentes

Bij Chiropractie Rugkliniek Heerlen staat dagelijks een team van ervaren chiropractoren en praktijkassistentes voor u klaar en worden uiteenlopende klachten aan het bewegingsapparaat vakkundig aangepakt.

Het eerste adres voor Chiropractie in Parkstad, zelfs het eerste in Limburg

.
Chiropractie Rugkliniek Heerlen werd in 1985 opgericht in het centrum van Heerlen, als de eerste Chiropractie-praktijk in Limburg, en opereerde toen onder de naam Chiropractie Rugkliniek Zuid-Limburg. In 1992 verhuisde de kliniek naar de huidige locatie aan de kruising van Akerstraat / Heesbergstraat en Caumerbeeklaan. Sinds 1985 dus hét adres voor diagnose en behandeling van diverse lichamelijke ongemakken. Van rugpijn tot migraine en van artrose/slijtage tot huilbaby’s.

Makkelijk bereikbaar binnen (Zuid-)Limburg

.
Door onze ligging, bedienen we een groot gedeelte van Limburg. Makkelijk te bereiken met eigen auto, ook vanaf de autoweg en gratis parkeerplaatsen voor de deur. Via openbaar vervoer is de praktijk zeer goed bereikbaar, met bushaltes haast vóór de deur, waar de buslijn 20 stopt.

Gratis

.
Twijfelt u of wij u kunnen helpen met uw ongemakken, dan kunt u vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek bieden we ook een gratis screening van uw bewegingsapparaat aan. Hiervoor dient u een afspraak te maken.
Verder hebben wij op maandagavond tussen 19.00 en 19.30 uur een gratis inloopspreekuur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

U bent van harte welkom.

Team Chiropractie Rugkliniek Heerlen

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen