Progressieve rugklachten .

Ik ben Jacques Defauwes, ben geboren in december 1953 en getogen in Sibbe. Ik ben vanaf mijn jeugd een actieve sporter.
Vanaf ongeveer mijn 30e had ik bij tijd en wijle last van rugklachten. In het begin was dat slechts een of twee keer per jaar. Later kwam dat vier of vijf keer per jaar voor. De pijn in de onderrug zat altijd op dezelfde plaats.
Tijdens de kerstvakantie in 2008 kwam de rugpijn in hevige vorm op. Zo erg zelfs dat ik bijna niet meer kon lopen. Mijn vrouw was al enige tijd bij de Rugkliniek in behandeling in verband met een hernia. Gezien de hevige pijn heeft ze meteen een afspraak bij de Rugkliniek gemaakt. Ik geloof dat ik meteen dezelfde dag terecht kon.
Na behoorlijk wat ‘gewurm’ ben ik in de auto gekomen en mijn oudste zoon heeft me naar Heerlen gebracht omdat ik niet in staat was om auto te rijden.

De eerste behandeling heb ik als heftig ervaren. De behandeling bracht wel meteen al verlichting van de pijn. Gedurende de eerste week ben ik bijna iedere dag behandeld. Vervolgens werd de behandeling langzaam afgebouwd. Toen de pijn helemaal weg was heb ik oefeningen gekregen. Verder ga ik momenteel drie keer per jaar naar Rugkliniek Heerlen. Ik moet zeggen dat ik nagenoeg rugpijnvrij ben en de hele behandeling als een geweldig succes ervaar.

Voordat ik aan de behandeling met chiropractie begon kon ik me geen beeld vormen van de behandeling en zo als gezegd achteraf vind ik het een geweldig succes. Toen ik aan de behandeling begon was mijn doelstelling om van de toenmalige pijn af te komen omdat die nog al heftig was. De doelstelling is meer dan bereikt omdat ik na de behandelingen en de oefeningen, die ik trouw iedere dag doe, nagenoeg geen rugpijn meer gehad heb.

Derhalve kan ik iedereen die rugpijn heeft chiropractie aanraden, hetgeen ik ook al aan collega’s en bekenden gedaan heb.
Dit is mijn verhaal in vogelvlucht. Ik wil jullie feliciteren met het 25-jarig jubileum en nog veel succes met de kliniek toewensen.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

Controle als baby (Adinda)

Ik ben Adinda de Rond, ik ben 5 jaar en voel me heel gezond en…

Lees meer

Vier generaties bij Rugkliniek Heerlen!. (Cissy Hager-Smeets)

Het begin: In maart 2004 werd onze dochter Kristianne geboren. Doordat ze niet goed kon…

Lees meer

Onderrug pijn. ((Karian Schmitz))

Mijn naam is Karian Schmitz-Frijns en ben dit jaar 50 geworden. Sinds vorig jaar had…

Lees meer
meer verhalen
© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen