Hoe maakt u een afspraak in onze kliniek?

U kunt via ons online boekingssysteem eenvoudig 24 uur per dag een afspraak bij ons maken:
U kunt alleen een afspraak maken vanaf de volgende dag. Heeft u acute klachten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 045-542 8686.

Bent u reeds in behandeling?

Als u al eerder een behandeling in onze praktijk heeft gehad en u heeft reeds een account hiervoor, dan kunt u met uw inloggegevens direct een afspraak maken bij uw chiropractor: Heeft u nog geen account, neem dan eerst telefonisch contact op via telefoonnummer 045-542 8686.

Maak een afspraak voor een vervolgafspraak

Komt u voor de eerste keer?

Als u nog niet eerder een afspraak in onze praktijk heeft gehad, dan kunt u hier direct een afspraak maken in onze agenda.

Maak een afspraak voor een eerste consult

Klik hieronder voor een eerste afspraak met een specifieke chiropractor

Trine Nilsen Matthew Breske Talitha Marx Vivian Roca
Eerste afspraak Eerste afspraak Eerste afspraak Eerste afspraak

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met een van onze assistentes; zij maken graag samen met u een afspraak op een voor u geschikte dag en tijd. Ook voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.

Telefoonnummer: 045 542 8686

Gratis inloop spreekuur

Chiropractie Rugkliniek Heerlen biedt u de mogelijkheid om tijdens het inloopspreekuur uw vraag voor te leggen aan een van onze chiropractoren. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
Dit spreekuur is wekelijks op maandagavond van 19 tot 19.30 uur, en evt. volgens telefonische afspraak indien deze tijd u niet uitkomt.

Locatie

De praktijk ligt direct aan de rotonde van de Heesbergstraat, Akerstraat en Burg. Waszinkstraat. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur. Het adres is Caumerbeeklaan 4.

Afspraken afzeggen

Er is tijd voor u gereserveerd, dus wanneer u verhinderd bent, dient u uw afspraak minimaal 24 uur van te voren te annuleren (’s avonds en in het weekend kan dat via ons antwoordapparaat). Wanneer u tijdig afzegt, brengen wij geen kosten in rekening.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen