Geen pijn meer van Scoliose door “APK-beurtje”

“Ik had 20 jaar geleden samen met mijn man een eigen horecazaak. En tijdens het uitserveren bij een feest schoot het spontaan in mijn rug. Ik had enorm veel pijn en kon echt niks meer. Mijn huisarts kwam en adviseerde mij eerst rust en daarna weer rustig aan te gaan bewegen. Mijn zus, ook al jaren patiënte bij de kliniek, adviseerde om naar Trine Nilsen te gaan.

Na mijn komst bij Chiropractie Rugkliniek Heerlen  en het maken van foto’s bleek ik scoliose te hebben, hetgeen ik van te voren nooit geweten heb. Trine Nilsen heeft mij letterlijk millimeter voor millimeter behandeld en ‘recht gezet’ (in hoeverre mogelijk bij scoliose) en dat pakte heel goed uit!

Ik kan me dan ook herinneren dat Trine mij in het begin al aangaf dat er met scoliose op zich  prima te leven is maar dat het wel onderhouden moet worden.

Ik moet dus eigenlijk minimaal 3x per jaar voor een “APK beurtje” komen, maar door mijn drukke leven met onregelmatig werk schiet dat er helaas vaak bij in. Als de periode tussen de behandelingen dan te lang duurde dan merkte ik dat direct, want dan schoot het toch geregeld opnieuw in mijn rug.

Ik kan me een keer herinneren dat ik ook zo’n moment had en ook weer totaal uitgeschakeld was. Mijn man vervoerde me liggend in onze bus naar de kliniek en Trine kwam speciaal voor mij op die zaterdag terug om me te helpen. Dat heb ik heel erg gewaardeerd!

Ik ben er dus van overtuigd dat preventie enorm belangrijk is en ik weet ook dat jullie dat belang heel erg promoten. Eigenlijk ben ik echt een ambassadrice van de kliniek J Ik wil zoveel mensen vertellen over mijn goede ervaringen met chiropractie en jullie. Maar helaas loop ik ook wel eens tegen mensen aan die aangeven niet naar een ‘kraker’ te willen. Dat vind ik enorm jammer en ik probeer dan altijd uit te leggen wat er bij de Rugkliniek allemaal gedaan wordt en hoe goed de resultaten zijn.

Ik heb de verdere adviezen van Trine en haar collega’s ook altijd goed opgevolgd, zo ben ik meer  gaan bewegen (wandelen en hardlopen) en ook het advies om multi vitamines-mineralen te gaan nemen. Enige tijd geleden ben ik 20 kilo afgevallen d.m.v. een vasten dieet en ik kreeg ineens veel last van tintelingen in mijn handen en voeten. Toen ik dit aankaartte tijdens een behandeling kwam direct het advies om bij een natuurvoedingswinkel extra voedingssuppletie aan te schaffen en dit hielp heel goed en de tintelingen verdwenen.

Als ik destijds niet bij jullie terecht was gekomen dan had ik hoogstwaarschijnlijk allang niet meer kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Ik ben dan ook heel blij met jullie!”

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

Migraine en hoofdpijn. (mevr. P. Hensgens-Janssen)

Toen ik 12 jaar oud was had ik voor de eerste keer erge hoofdpijn en…

Lees meer

Heupklachten. (Jo Aelmans)

Ik, Jo Aelmans, 52 jaar oud, ben van mening dat chiropractie een niet te missen…

Lees meer

Zware ademhaling. (Amy)

Mijn naam is Amy en ben nu 5 jaar. Vanaf mijn geboorte kom ik regelmatig…

Lees meer
meer verhalen
© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen