Wie zijn wij

Chiropractie Rugkliniek Heerlen bestaat uit een vriendelijk en patiëntgericht team dat chiropractische diensten biedt. Wij benadrukken een gezellige sfeer, in een rustgevende omgeving, waarbinnen de professionaliteit van het team wordt gewaarborgd. Wij verkondigen zowel de preventieve als de curatieve werking van Chiropractie voor de rug, nek en andere gewrichten alsook de hele gezondheid.

Chiropractoren

Trine Nilsen

Trine Nilsen

Matthew Breske

Matthew Breske


Faiz Mashood


Trine Nilsen DC.

– tevens eigenaar van Chiropractie Rugkliniek Heerlen –
Ik ben geboren en getogen in Oslo, Noorwegen. Aan de Universiteit van Oslo studeerde ik eerst Sociale Antropologie, voor ik naar Amerika verhuisde, om Chiropractie te studeren aan het Palmer College of Chiropractic in Iowa. In 1985 ben ik afgestudeerd en meteen naar Nederland verhuisd. Eind 1985 heb ik de Rugkliniek Heerlen opgestart in het centrum van Heerlen. Sinds 1992 is de praktijk gevestigd op de huidige locatie, gebouwd in de vorm van een ruggenwervel.

Chiropractie is voor mij een levenswijze. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en prijs mij erg gelukkig dat ik een vak als Chiropractie mag uitoefenen. Terwijl het fysiek best een zwaar beroep is, is het ook een heel dankbaar beroep omdat ik met Chiropractie zoveel mensen zo goed kan helpen. Ik verheug mij elke dag weer op de steeds nieuwe uitdagingen binnen mijn beroep. Haast onmogelijke problemen tóch verhelpen, daar word ik echt blij van. Ook mensen in hun verschillende levensfases kunnen volgen en helpen, soms van baby tot tiener tot getrouwd, tot zelf weer ouder geworden, dát is ware rijkdom. Ik hoop daarom ook u te kunnen helpen.

Weet u niet of Chiropractie voor u geschikt is? Vraag dan om een gratis kennismakingsgesprek. Zo kunnen we samen uitzoeken of ook u bij ons aan het juiste adres bent.

Matthew Breske DC.
Ik ben geboren in South Dakota in de Verenigde Staten. Ik groeide op in een heel klein boerendorpje. Ik studeerde Bewegingswetenschappen en Biologie en nam deel aan college Football en atletiek.   In mijn tweede jaar heb ik mijn rug ernstig geblesseerd met Football en was ik voor een langere tijd niet in staat om te spelen. Toen ontdekte ik chiropractie, wat een opluchting was voor mij op dat moment. Na chiropractische zorg was ik op wonderbaarlijke wijze in staat om nog drie jaar te spelen; pijnvrij en zonder pijnstillers. Deze ervaring is de reden waarom ik nu chiropractor ben, het was voor mij een roeping.

Ik studeerde op Palmer College of Chiropractic in Davenport, IA. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken in Dallas en Nashville. Hier hielp ik hoofdzakelijk mensen die bij auto-ongevallen betrokken waren geweest. Het was een geweldige ervaring voor mij. Uiteindelijk opende ik mijn eigen praktijk. Mijn patiëntenbestand was zeer divers; van pasgeborenen tot ouderen en omvatte ook professionele atleten in de National Football League en de UFC, waaronder wereldkampioen Frank Shamrock.

In 2011 werd ik uitgenodigd om in Nederland te komen werken en na een tijd ook in Duitsland te hebben gewerkt kreeg ik in 2015 de kans om te werken in Heerlen met Trine Nilsen. Na een gesprek met haar bleken we zeer gelijkgestemde opvattingen over chiropractie te hebben en over hoe te behandelen. Het is erg leuk om de kans te krijgen met haar te werken in Chiropractie Rugkliniek Heerlen. Sindsdien heb ik hier een geweldige ervaring gehad. Ik heb het geluk om samen te werken met uitzonderlijke chiropractoren, van wie ik enorm veel geleerd heb. In dit vak ben je nooit klaar met leren.

Faiz Mashood DC.
Ik ben altijd al gefascineerd geweest door beweging en energie.
Door activiteiten als vechtsport en breakdance leerde ik de capaciteiten en biomechanica van het lichaam enorm waarderen.
Het kunnen bijdragen aan de verbetering van lichamelijk en geestelijke gezondheid spreekt mij bijzonder aan.
Chiropractie is een middel om dat te bereiken.

Mijn ontdekkingsreis in het vakgebied begon als chiropractie-assistent in Chicago. Kort daarna ging ik naar de Southern California University of Health Sciences waar ik in 2013 mijn doctoraat in de chiropractie behaalde. Daarna studeerde ik nog 2 jaar om mijn certificaat in Ayurveda (traditionele Indiase geneeswijze) te behalen.

Vervolgens heb ik 6 jaar lang chiropractische zorg verleend in Californië en Florida.
Ik behandel een grote verscheidenheid aan patiënten, van pasgeborenen tot hoogbejaarden, zwangere vrouwen, atleten, mensen met verwondingen, slachtoffers van auto-ongelukken en mensen met complexe aandoeningen. En natuurlijk behandel ik ook mensen voor het behoud van algehele gezondheid.

In mijn privé leven koester ik de tijd die kan doorbrengen met mijn gezin, bijvoorbeeld door te tuinieren met mijn vrouw of Kung Fu lessen te geven aan mijn twee zoontjes. Het beoefenen van yoga en martial arts zorgt voor balans in mijn dagelijkse leven. Genieten van de natuur en werken met de elementen geeft mij energie.

Het is mijn doel om iedereen “Pura Vida” (Pure Life) te laten ervaren en daarom wil ik graag zoveel mogelijk mensen verrijken met uitstekende chiropractische zorg.


Praktijk-assistentes.

Saskia

Ernie

Céline

Phil

Phil


Saskia.
Inmiddels werk ik al ruim vijftien jaar met heel veel plezier bij de Rugkliniek Heerlen.
Door de jaren heen heb ik heel veel mensen met nog veel meer verschillende klachten mogen ontmoeten.

Ik heb ervaren dat deze mensen geholpen worden, dat ze zich beter en gezonder voelen en dat ze hun leven als waardevoller ervaren.
In het bijzonder is dit het geval als ze in het reguliere circuit uitbehandeld zijn en de artsen aangegeven hebben niets meer voor hen te kunnen betekenen. De uitspraak “leer er maar mee leven” hebben helaas veel van onze patiënten van hun arts(en) te horen gekregen.

Het is echt heel leuk en bijzonder om te zien dat mensen vol verbazing merken dat het helemaal niet nodig is om te leren leven met pijn en ongemak. Dat onze chiropractoren meer verbetering kunnen bereiken dan eerst voor mogelijk werd gehouden.

Bent u nieuwsgierig of chiropractie iets voor u kan betekenen? Dan kunt u gerust een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij een van onze chiropractoren.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!

Ernie.
Mijn naam is Ernie en ik ben geboren in Heerlen waar ik nog steeds woonachtig ben. Ik ben getrouwd met Hub en wij hebben 4 kinderen die allemaal al uitgevlogen zijn.

Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Chiropractie Rugkliniek Heerlen als praktijk-assistente, een nieuwe uitdaging voor mij, want ik heb na mijn middelbare school gestudeerd aan het Conservatorium van Maastricht.

Vooral het nauwe contact met de patiënten is iets wat ik heel belangrijk vind. Hen zo goed mogelijk te informeren en te helpen is een van de belangrijkste taken. Daarvoor vorm ik een hecht team met mijn collega-assistentes en de chiropractoren. Duidelijke communicatie vind ik heel belangrijk.

Inmiddels heb ik ook zelf mogen ervaren dat chiropractie een positieve bijdrage levert aan onze gezondheid. Het is heel bijzonder om mensen met hevige pijn na een behandeling weer te zien glimlachen.

Wilt u weten of wij u ook kunnen helpen?
Loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom!

Céline
Ik ben Céline en ik ben sinds oktober 2017 werkzaam als praktijk-assistente bij het gemotiveerde team van Chiropractie Rugkliniek Heerlen. Zelf ben ik woonachtig in het bosrijke Schinveld met mijn man, onze dochter en onze honden en kat.

Nadat ik eerst heel wat jaren vooral in ‘commerciële’  functies werkzaam ben geweest, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het functioneren van het menselijk lichaam (o.a. op het gebied van voedingsupplementen) en deze functie sluit daar heel mooi op aan.

Trine Nilsen DC. was voor mij al geen onbekende, omdat zij mij zo’n 20 jaar geleden zo goed geholpen heeft met het verlichten en verminderen van de heftige migraine-aanvallen die ik kreeg nadat ik als 10- jarige een smak van een trap had gemaakt. Ik weet dus uit eigen ervaring wat chiropractie kan betekenen!

Ik vertel u er graag meer over en kijk er naar uit u te gaan ontmoeten!

Phil .
Mijn naam is Phil en ik woon in Kerkrade samen met mijn man en onze dochter.
In 2009 heb ik de opleiding Toerisme & Eventmanagement afgerond aan de Hogeschool Zuyd in Maastricht.
Vanaf mijn afstuderen heb ik in verschillende functies gewerkt, vooral commerciële functies.

Voordat ik hier werkte, wist ik vrij weinig van Chiropractie af. Zelf heb ik mogen ervaren dat ‘pijntjes waarmee ik moest leren leven’, toch te verzachten of zelfs te verhelpen zijn.
Hierdoor ben ik erg gemotiveerd en enthousiast om de bewustwording van en over Chiropractie, binnen de maatschappij te vergroten.

Sinds januari 2018 werk ik bij Chiropractie Rugkliniek Heerlen. Een fijne werkomgeving waar het welzijn van de mens centraal staat.

Hier zit ik op mijn plek en ik hoop u snel te ontmoeten!

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2022 Rugkliniek Heerlen