Chiropractie voor de sporter.

Elk jaar zien we atletische prestaties dichter bij de grenzen van het menselijk potentieel komen. Het verbeteren van uw biomechanica tijdens uw training kan een enorme impact hebben op het verbeteren van uw prestaties, waardoor u uw optimale potentieel kunt bereiken. Door de gewrichten in het lichaam optimaal in verhouding tot elkaar te positioneren, door de juiste uitlijning, zullen uw spieren de grootste kracht bereiken, zullen uw ledematen het meest flexibel zijn en het grootste bereik van de beweging hebben, en zal u een voorsprong op de concurrenten hebbben.

Veel klachten aan het bewegingsapparaat ontstaan na blessures, opgelopen tijdens het sporten. Er zijn goede redenen waarom de sporter een sport-chiropractor voor de behandeling en rehabilitatie van een sportblessure moet bezoeken. Actieve mensen zijn fysiek en emotioneel verschillend van inactieve mensen. De meeste artsen hebben geen speciale opleiding in de sportgeneeskunde of revalidatie. Zelfs uitstekende artsen die niet regelmatig sporters behandelen, maken vaak fouten in de diagnose en behandeling van zenuw-, spier- en gewrichtsproblemen bij atleten.

Chiropractoren zijn opgeleid om basisoorzaken van terugkerende pijn in de wervelkolom of ledematen te lokaliseren en te behandelen. Zij zijn tevens uitgerust om TMJ (kaakproblemen) succesvol te behandelen, evenals schoudergordel-syndromen, tenniselleboog, carpaal tunnel syndroom, kniepijn, verstuikte enkels, beenvliesontstekingen en voet-, loop- en ren-mechanica te herstellen, hernia’s, chronische rugpijn en andere kwalen te verhelpen.
Chiropractor Breske in Chiropractie Rugklineik Heerlen is een Certified Chiropractie Extremiteiten Practitioner (CCEP), één van de 850 extremiteitenspecialisten wereldwijd.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen