Is Chiropractie voor iedereen? ..

Zowel volwassenen, bejaarden als ook kinderen kunnen geholpen worden door Chiropractie. Functiestoornissen in het zenuwstelsel, in de ruggenwervels en in andere gewrichten ontstaan vaak al in de kinder- en tienerjaren, bijvoorbeeld door te vallen, een overbelasting en/of een foutieve houding, (sport)blessures etc.

Een koliek bij baby’s (huilbaby’s) kan worden veroorzaakt door een irritatie in de nekwervels en het zenuwstelsel, die reeds ontstaan is bij de geboorte van de baby. Indien deze irritatie onbehandeld blijft, zal deze later kunnen leiden tot andere problemen, zoals onhandigheid, motorische stoornissen en hoofdpijn. Chiropractoren kunnen deze afwijkingen al in een vroeg stadium ontdekken en behandelen, lange tijd voordat er pijn optreedt of zich slijtages voordoen. Daarom raden wij aan om de ruggengraat regelmatig te laten onderzoeken, het liefst van kinds af aan.

En ook heeft u niet de luxe gehad van chiropractie behandelingen van kinds af aan, kunnen wij  veel voor u betekenen. Veel mensen, vooral ouderen, krijgen vaak te horen: “U heeft een slijtage (artrose) en daar moet u maar mee leren leven”. Deze uitspraak zult u niet snel van ons te horen krijgen. In veel van deze gevallen kan Chiropractie wél een oplossing bieden.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen