Vivian Roca DC

Ik kom uit São Paulo, Brazilië. Ik maakte kennis met chiropractie toen ik 17 was, een tijd waarin deze zorg nog heel nieuw was in mijn land. Maar zodra ik er meer over wist, besloot ik dat ik dit als beroep de rest van mijn leven wilde  blijven uitoefenen.

Ik studeerde aan de Feevale Universiteit in het zuiden van Brazilië, waar ik in 2007 mijn diploma behaalde. Daarna heb ik verdere studies gedaan in neurowetenschappen, waar ik een Master heb behaald aan de Federale Universiteit van ABC en de kans heb gekregen om te reizen en dit werk ook in Canada uit te voeren.

Door mijn academische en professionele ontwikkeling kreeg ik een uitnodiging om les te geven en was ik tweeënhalf jaar hoogleraar chiropractie aan de Anhembi Morumbi Universiteit in Brazilië. Ik heb verschillende bijscholingscursussen gevolgd, waardoor ik me nog meer kon verdiepen in wetenschappen die gerelateerd zijn aan chiropractie.

Ik heb ook als vrijwillig chiropractor gewerkt in gemeenschappen van São Paulo, zodat ik nog meer levens heb kunnen beïnvloeden buiten de dokterspraktijk, hetzij door chronische pijn te verlichten, hetzij door andere jonge mensen bewust te maken van dit ongelooflijke beroep.

Ik zie Chiropractie Rugkliniek Heerlen als een manier om mijn horizon te verbreden binnen het chiropractische beroep en dus verhuisde ik in juli 2023 met mijn man en kinderen naar Nederland.

Chiropractie inspireert me enorm. Ik vind het geweldig dat ik met mijn handen veel mensen kan helpen die leven met pijn en die vaak geen hulp vinden voor hun klachten. Ik behandel mensen van alle leeftijden, van pijnpreventie tot chronische problemen.

Vivian is nog druk met het leren van de Nederlandse taal. Dit betekent dat ze soms gebruik zal maken van Google Translate of delen van het gesprek in het Engels zal doen. Er is altijd een assistente beschikbaar om te helpen met vertalen of zaken te verduidelijken.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen