Talitha Marx DC

Mijn carrière begon in de financiële sector en ontwikkelde interesse in het menselijk lichaam tijdens het volgen van sportlessen. Ik voltooide een BASI (Body Arts and Science Institute) opleiding, gevolgd door verschillende massagetherapie diploma’s, voordat ik begon met mijn studie Chiropractie aan de Universiteit van Johannesburg. Deze rondde ik af met een Master Cum Laude in Chiropractie.

Chiropractie vind ik o.a. een effectieve tool in de behandeling en preventie van sportblessures, het verbeteren van sportieve prestaties en uithoudingsvermogen. Mijn interesse in sport komt vanuit mijn persoonlijke betrokkenheid in vele sportactiviteiten zoals fietsen, dansen en pilates.
Ik heb vooral interesse in gezondheid van vrouwen, pediatrische en geriatrische zorg en de zorg voor de gehele familie. De nadruk wordt gelegd op het identificeren van het kernprobleem en op het vinden van een blijvende oplossing om herhaling te voorkomen. Zo wil ik graag de hele familie voorzien van kwalitatieve zorg voor het bewegingsapparaat, noodzakelijk voor een pijnvrij dagelijks leven.

Mijn nadruk ligt op het versterken van de zwakke schakels, het corrigeren van de houding, onderhoud en ergonomie van het dagelijks leven incl. eventuele revalidatie-oefeningen.
Ik ben een gepassioneerd Chiropractor en zeer toegewijd aan mijn patiënten.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen