Mijn huisarts zei dat mijn rug versleten was .

Al meer dan 20 jaar heb ik last van mijn onderrug. Mijn huisarts zei toen dat mijn rug versleten was en ik kon hooguit fysiotherapie laten doen. Ik heb toen ook meerdere behandelingen gehad, maar het werd er niet beter door en moest er toen maar mee leren leven. In mei 2011 ging ik door mijn rug, had pijn vanaf mijn linker onderrug tot in mijn rechterlies. Mijn zoon was bij Chiropractie Rugkliniek in behandeling (inmiddels pijnvrij) met dezelfde klacht. Hij raadde mij dan ook aan het ook eens te proberen. In eerste instantie was ik sceptisch. Ondanks dat de chiropractor mij gerust stelde, vroeg ik me toch af: hoe kan dat gekraak op een raar klappend bed mij helpen?

Na de eerste behandeling heb ik flinke pijn gehad, daarna minder. Na 4 behandelingen was de pijn, die ik recent gekregen had, weg. Nu ging de chiropractor mij voor mijn (oude) pijn behandelen, hij zag het wel zitten! Maar iets, waar je al zolang last van hebt, is niet zo gauw weg, als dat sowieso zou kunnen.
Volgens de chiropractor dronk ik ook te weinig water, mijn gewrichten waren aan het uitdrogen! Ik ben nu 10 behandelingen verder, heb een maand minimaal 1 liter water per dag gedronken en heb sinds 4 dagen GEEN PIJN meer!!! De chiropractor voelde dat meteen, volgens hem was mijn rug soepel. Ik ben vanmorgen weer moeiteloos uit bed gestapt en heb me zonder pijn de panty’s aangetrokken. Ik ben nu 68 jaar en Ik ben mijn zoon, maar zeker Milan heel dankbaar!!! Ik vind het erg, dat niemand mij eerder naar de Chiropractie Rugkliniek gestuurd heeft.

Mevr. A. Cremers
Landgraaf

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

Hoofdpijn en migraine. (Yvonne Pierik)

In april 1997 ging ik voor het eerst de praktijk van mevrouw Nilsen binnen. Mijn…

Lees meer

Lage rugklachten en uitstraling naar been na een val. (Mevrouw Maes-Hamers)

Ik ben Corrie Maes-Hamers en 63 jaar oud. Door een val begin september 2006, kreeg…

Lees meer

Migraine en hoofdpijn. (mevr. P. Hensgens-Janssen)

Toen ik 12 jaar oud was had ik voor de eerste keer erge hoofdpijn en…

Lees meer
meer verhalen
© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen