Last van lage rug en ischias .

Ervaring met de Rugkliniek .

Begin oktober 2004 kreeg ik plotseling zoveel last van mijn rug, dat ik werkelijk totaal niets meer kon. Alhoewel ik er in het verleden al vaker last van had gehad, was het nog nooit zo hevig geweest, ik wist niet hoe ik moest lopen, liggen, zitten of staan. Zelfs tanden poetsen qua houding ging niet. Nadat ik een bezoek aan de huisarts had gebracht, deze constateerde ischias, kreeg ik sterke medicijnen, maar deze kon ik na een korte periode niet verdragen en ben er dus acuut mee gestopt. Ook kreeg ik meteen therapie, maar jammer genoeg was er van vooruitgang geen sprake.

In december 2004 ben ik bij de Rugkliniek in Heerlen terecht gekomen, op aanraden van mijn vrouw en mijn werk. Na het eerste kennismakingsgesprek met de chiropractor, werd afgesproken dat ik 3 keer per week moest komen en tevens ging ik ook nog 2 keer naar de therapeut. Hij beloofde me het komt goed, maar het zit zo vast en het kan dus een lange tijd duren, maar het komt goed.

DC Lewis zei op een gegeven moment dat het zo vast zat dat hij er maar niet doorheen kwam en vroeg aan mij of het goed was als hij zijn jongere collega DC Zvekich er bij mocht halen. Deze had ook meer kracht en komt er dan wel doorheen. Ik vond dit goed, ik dacht als ik maar van de pijn af kom. Daarna heeft DC Zvekich het overgenomen en langzaam aan kwam er vooruitgang in. Na de behandeling moest ik zo min mogelijk zitten. Ook kon ik weer eens kleine stukjes proberen te lopen (ook al hield ik me onderweg aan palen vast, of even op een muurtje zitten en was ik blij als ik weer binnen was). Toen hebben we samen met de huisdokter een afspraak gemaakt voor een scan en binnen 14 dagen had ik de uitslag, mijn rug was versleten, dit was wel een domper maar ik liet de moed niet zakken, want ik had inmiddels een goed vertrouwen in de Rugkliniek, waar ik verder ging met de behandelingen.

De behandelingen hebben wekelijks, 3 maanden geduurd, na Pasen ben ik weer gaan proberen om 3 maal een halve dag te gaan werken (schilder). Na enkele weken ben ik volledig gaan werken en zonder pijn.

Nu december 2005 ben ik om de 8 weken in behandeling, het gaat geweldig en onder behandeling zal ik blijven: voorkomen is beter dan genezen!!
Dc Zvekich vind mij een medisch wonder, dat ik weer alles kan.
Tot op heden voel ik geen pijn meer en ben helemaal de oude, wat een verschil met een jaar geleden toen dacht ik: dit komt nooit meer goed.
Hierbij in de Rugkliniek ben je een mens en geen nummer, al zit je in de wachtkamer, ze vragen hoe het gaat.
Tenslotte wil ik Chiropractie Rugkliniek Heerlen en in het bijzonder DC Zvekich en DC Lewis bedanken voor de perfecte behandelingen.

Alle lof en dank van Dhr. Stijnen, Spaubeek

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

Ischias / Pijn in het been. (Herman Overberg)

Om te beginnen wil ik Trine Nilsen D.C. hartelijk dank zeggen voor haar professionele hulp,…

Lees meer

Last van lage rug en ischias. (dhr. Stijnen)

Ervaring met de Rugkliniek Begin oktober 2004 kreeg ik plotseling zoveel last van mijn rug,…

Lees meer

Alternatief voor een operatie ()

Beste Trine, Het is inmiddels alweer enkele jaren geleden dat wij bij u in de…

Lees meer
meer verhalen
© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen