Ischias en Nekhernia.

Bij deze wil ik u laten weten dat ik door middel van chiropractie zeer goed ben geholpen door mevrouw Nilsen. Eerst had ik last van een beklemde ischiaszenuw waarvan de huisarts zei dat ik hier maar mee moest leven, toen ik hem voorstelde om chiropractie te proberen vond hij dit een goed idee.

Een jaar later kreeg ik vreselijke pijn in mijn linkerschouder die uitstraalde naar mijn linkerarm. Nadat ik de huisarts had opgezocht kreeg ik pijnstillers die niet hielpen, toen naar de weekendarts, weer andere pillen die ook niet hielpen tegen deze heftige pijn. Terug naar de huisarts; daar kreeg ik een verwijzing voor de fysiotherapeut, deze begon er niet aan en zei dat ik naar de neuroloog moest. Met spoed naar de neuroloog waar allerlei onderzoeken werden gedaan, foto’s, bloedonderzoek, MRI onderzoek, punctie, weer bloedonderzoek en een spieronderzoek, intussen waren we 6 weken verder voor ik alle uitslagen had en ik pijnstillers kreeg, tot morfine toe, want anders hield ik het niet meer vol van de pijn.
De neuroloog die mij de uitslag gaf, stelde voor om te opereren maar hij zei dat ik daar natuurlijk niet op zat te wachten. Hij overwoog fysiotherapie of manuele therapie, waarop ik voorstelde om chiropractie te proberen. Hij vond dit prima en schreef een briefje voor mevrouw Nilsen, dat ik een nekhernia had met een beklemde zenuw tussen de 6e en 7e nekwervel.

Thuis gekomen heb ik meteen naar de assistente gebeld wanneer ik terecht kon, en dat kon meteen de volgende dag al. Direct nadat mevrouw Nilsen mij behandeld had waren de kramp en pijn in mijn arm al veel minder en kon ik tenminste weer slapen. Na nog twee behandelingen binnen een week was de pijn zover weg dat ik mijn geplande vakantie door kon laten gaan (ik had van de neuroloog al een brief gekregen om de vakantie te annuleren) waar ik ontzettend van genoten heb zonder pijn.
Op dit moment ben ik weer aan het werk, nog niet hele dagen, maar dat komt ook nog wel als het zo goed blijft gaan als nu het geval is. Ik hoef nu pas over 6 weken terug te komen bij mevrouw Nilsen en wil haar hartelijk bedanken dat ik in zo’n korte tijd zoveel resultaat heb gehad bij de behandelingen.

S. Smit, Voerendaal

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen