Pijn in de rug met uitstraling naar het rechterbeen tot in de voet .

Een wonder door chiropractie .

Ik ben een vrouw van 53 jaar. Altijd zeer actief geweest, tot op zekere dag; toen kon ik niets meer. Vreselijke pijnen in de rug met uitstraling naar het rechterbeen tot in de voet.

Na herhaalde malen bij de huisarts te zijn geweest, werd ik uiteindelijk doorverwezen naar het ziekenhuis voor foto’s. Deze wezen echter niets uit, ook niet de hernia die men vermoedde. Vervolgens ben ik een week opgenomen geweest in het ziekenhuis. Vele onderzoeken werden gedaan en ik moest zelfs twee keer in de scanner. Maar helaas zonder resultaat.
Ik kreeg een doos medicamenten mee, maar desondanks hield ik 5 maanden lang dag en nacht pijn. Zwaardere medicamenten kreeg ik niet, want dat zou morfine zijn en dat ging de medici te ver.
Moedeloos werd ik ervan; op deze manier wilde ik niet meer verder leven.
Werkelijk van alles heb ik geprobeerd, van geneeskrachtige kruiden tot paragnost toe. Niets hielp. Totdat ik op zekere dag het adres kreeg van Dr. Nilsen.
Mijn laatste strohalm. Ik maakte een afspraak en een ‘wonder’ is geschied. Na de tweede behandeling kon ik alweer rechtop lopen (na 5 maanden zitten of strompelen met een oude wandelstok). En nu, 12 behandelingen later, kan ik weer bijna alles. Ik zou bijna zeggen ik ben opnieuw geboren.
Dr. Nilsen hartelijk dank.

Een dankbare patiënt .

Mevrouw M. Jennekens – Minnartz

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

Hoofdpijn en migraine. (Yvonne Pierik)

In april 1997 ging ik voor het eerst de praktijk van mevrouw Nilsen binnen. Mijn…

Lees meer

Pijn in bovenrug met pijn in arm en tintelingen in de hand. (Hélène V.)

Ter gelegenheid van uw jubileum, wil ik toch mijn verhaal opschrijven. Het begon rond maart 2005. …

Lees meer

Concentratieproblemen. (Bram)

Mijn naam is Pauli (38 jaar) en ik ben de moeder van Bram. Bram is…

Lees meer
meer verhalen