Artrose of Slijtage van de rug en Chiropractie.

Uw wervels misvormen: de tussenwervelschijven beginnen te verslijten; u krimpt, uw gewrichtsbanden, pezen en spieren worden hard en verzwakken, uw wervelkolom raakt uit balans en verliest zijn flexibiliteit, stabiliteit en kracht. Wat is er aan de hand? Uw wervelkolom is aan het degenereren.

Met artrose of degeneratie in een gewricht kunt u stijfheid, pijn, een gevoel van “zand” tussen de gewrichten of een zeurend gevoel ervaren. U verliest de veerkracht in uw tred, het jeugdige in uw wezen en u wordt kleiner.

Artrose en Chiropractie

.
U hoeft niet passief af te wachten hoe uw wervelkolom degenereert. Chiropractie kan het ongemak en de pijn veroorzaakt door het degeneratieproces verminderen door de balans van de wervelkolom en het postuur te verbeteren en uw gewrichten, zenuwen en rug een leven lang zo gezond en sterk mogelijk te houden. Het zo vaak gehoorde: “u heeft artrose oftewel slijtage, daar valt niets meer aan te doen” of “u moet er mee leren leven” hoeft u niet meer te geloven. Chiropractie bewijst het tegendeel.

Voor uitgebreidere tekst over Artrose of slijtage van de rug, kunt u gratis een folder afhalen in onze praktijk.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen