Carpaal Tunnel Syndroom / pijn en tintelingen hand

Op een ochtend werd ik wakker met heel erge pijn in mijn linkerhand, vooral de muis van de hand.

Toen gingen al mijn vingers erbij tintelen, ook aan dezelfde hand. De pijn had ik de hele dag en´s nachts nog tien keer erger. Ik kon geen vlees snijden, geen dop op de stift terug doen. Ik kon heel veel dingen niet meer.

Na twee weken ging ik naar de huisarts. Hij dacht aan tunnelsyndroom. Drie weken verder kon ik terecht bij de neuroloog. Ik heb een gesprek gehad en oefeningen moeten doen. Hij zei:” voor 90% zeker tunnelsyndroom, het beste is niet te lang wachten en er aan laten helpen.” Twee weken verder was ik in het ziekenhuis. Maar gelukkig een zeer alerte verpleegster zei: “ik wil toch nog even de stroomschokjes op uw vingers zetten en de uitslag afwachten.”

Wat denk je: geen tunnelsyndroom…. Maar wat dan wel….

Toen een nieuwe afspraak bij de neuroloog, weer iemand anders, weer twee weken verder en ik werd gek van de pijn. Maar het leek wel of ze me niet serieus namen. Vooral deze neuroloog was zeer arrogant en heeft me alleen maar drie oefeningen laten doen. Toen moest ik maar eens naar de podotherapeut van hem, want hij wist het niet meer. Ongelofelijk he.

Daar moest ik ook weer op wachten. Ik werd steeds meer geïrriteerd; ik heb een eigen zaak en gebruik mijn handen de hele dag. Ook nog was de pijn helemaal naar mijn linkerschouder getrokken, mijn nek vooral en door naar de rechterschouder.

Mijn man had op Google opgezocht dat er wel eens een zenuw klem kon zitten. Toen kwam een goede kennis van met het adres van de Rugkliniek. Ik heb meteen de podotherapeut afgebeld en een afspraak gemaakt.

Je gelooft het niet, maar na één behandeling waren de pijn in de muis van mijn hand en de tintelingen helemaal weg! Ongelofelijk maar waar!!

Daarna heb ik nog de nodige behandelingen gehad voor mijn nek, rug en bekken. Ik voel me als herboren. Nu nog om de drie maanden even terug, maar ik voel me zo goed dat dit binnenkort ook niet meer nodig zal zijn.

Bij deze wil ik dhr Drenth van harte bedanken. Hij had veel eerder op mijn pad moeten komen. Nu gaan familie en kennissen ook naar de Rugkliniek en ook zij hebben er al baat bij.

Super Bedankt.

23-03-2015
Mw J. Janssen, 49 jaar

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

Bekkenscheefstand / hielspoor / nekhernia / whiplash en rughernia (Maria Vanwersch-L’homme)

Vanaf januari 2005 heb ik kennis gemaakt met Chiropractie. Sindsdien loopt Chiropractie als een rode…

Lees meer

Vergroeiing in het bekken en rugklachten. (Desiree Hupperetz)

Mijn werk als (toen) ziekenverzorgde op een afdeling voor demente ouderen vergde veel lichamelijke inspanning….

Lees meer

Controle als baby (Adinda)

Ik ben Adinda de Rond, ik ben 5 jaar en voel me heel gezond en…

Lees meer
meer verhalen
© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen