Pijn in bovenrug met pijn in arm en tintelingen in de hand .

Ter gelegenheid van uw jubileum, wil ik toch mijn verhaal opschrijven.

Het begon rond maart 2005. Ik was toen 65 jaar en kreeg pijn links boven in mijn rug. Deze pijn trok door in mijn armen en ik voelde tintelingen in mijn hand.
Door de huisarts werd ik in eerste instantie doorverwezen naar een cesartherapeut, maar na enkele behandelingen vertelde men mij dat deze blokkade (want dat was het geval) niet door hen verholpen kon worden. Ik was blij dat men zo eerlijk was en via de huisarts werd ik toen doorgestuurd naar de chiropractor.

Het lukte dhr. Zvekich inderdaad om mij van mijn pijn en ongemak af te helpen. Toch zag ik het soms niet meer zo zitten. Bij het wandelen, wat ik er graag doe, kreeg ik vaker pijn in mijn arm en hand. Ik moest soms zelfs stil blijven staan. Ook kreeg ik klachten tijdens het autorijden. Dhr. Zvekich zorgde er echter voor dat ik positief bleef denken en na goed 15 behandelingen kwam er voelbare verbetering.

De behandelingen kregen steeds grotere tussenpauzes en zijn de laatste jaren slechts om de 3 maanden met tot nog toe steeds blijvend resultaat.
Ik raad iedereen aan die met dezelfde klachten rondlopen, niet lang te wachten.
Mijn dank is groot voor mijn huisarts die mij naar de chiropractor verwees en de uitstekende behandelingen van mijn chiropractor, dhr. Zvekich.

Hélène V

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

“Door de rug gegaan” of “spit” . (J. Janssen)

Ik ben nu 61 jaar en reeds meer dan 10 jaar in behandeling bij de…

Lees meer

Mijn huisarts zei dat mijn rug versleten was. (Mevrouw A. Cremers)

Al meer dan 20 jaar heb ik last van mijn onderrug. Mijn huisarts zei toen…

Lees meer

Huilbaby. (Jip Hochstenbach)

Hallo, mijn naam is Jip Hochstenbach. Jullie hebben mij al 5 jaar, bijna 6 jaar,…

Lees meer
meer verhalen