Koliekbaby’s / huilbaby’s / Kiss syndroom / darmkrampjes / voorkeurshouding baby’s.

Chiropractische zorg heeft een indrukwekkend resultaat op zuigelingen met een koliek, zelfs op zuigelingen waarvan de moeder niet op een dieet is gezet.

Het geboorteproces kan zelfs onder natuurlijke omstandigheden en in begeleide situaties, traumatisch zijn. Bij de bevalling kan de wervelkolom en een gedeelte van de nek vast komen te zitten, als de baby door het geboortekanaal wordt geperst. Bij pasgeboren kinderen kunnen blokkades door het trekken, draaien en samendrukken van de wervelkolom tijdens de geboorte, ontstaan.

Als er tijdens het geboorteproces blokkades ontstaan, treden er vaak binnen een paar weken symptomen op, zoals bijvoorbeeld huilen en/of buikkrampen. Deze blokkades kunnen ook gevolgen op de lange termijn hebben, zoals slaap- en eetstoornissen, onhandigheid en concentratieproblemen, hoofdpijn en nog andere aandoeningen.

Is Chiropractie veilig voor baby’s?

.
Medisch onderzoek wees uit dat chiropractische manipulatie zeer veilig en comfortabel is voor zuigelingen. Onderzoek liet ook zien dat 94% van de koliekbaby’s na chiropractische zorg, geen last meer had van koliekaanvallen.

Voor uitgebreidere tekst over Koliek- of huilbaby’s, kunt u gratis een folder afhalen in onze praktijk.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen