Onderrug pijn .

Mijn naam is Karian Schmitz-Frijns en ben dit jaar 50 geworden. Sinds vorig jaar had ik te kampen met vervelende pijn in mijn onderrug. Als ik ’s morgens opstond kwam ik niet meer recht van de pijn in mijn onderrug.

Ik werk in de thuiszorg als A hulp, dus dit houdt in: veel zwaar huishoudelijk werk verrichten en ik was dood moe als ik ’s middags thuis kwam.

Later in het jaar kreeg ik klachten van mijn linker arm, constant pijn en krachtverlies in mijn linkerhand. Ik ben in behandeling geweest bij een fysiotherapeut en een osteopaat en ben in het ziekenhuis onderzocht door een neuroloog. Dit leverde echter niets op. De klachten bleven.

Toen ik dit op mijn werk vertelde ben ik door mijn ziekteverzuim coördinator naar de Rugkliniek in Heerlen gestuurd en heb toen een intakegesprek gehad met dr. M. Zvekich.
Het was een heel fijn gesprek en hij heeft mij heel goed uitgelegd wat er eventueel aan de hand kon zijn met mij en heeft mij ook aangeraden nek en rug foto’s te laten maken in het AZM te Maastricht.

Nadat de foto’s naar Rugkliniek Heerlen waren gestuurd, ben ik opnieuw op gesprek gekomen en hebben we samen de foto’s bekeken.
De chiropractor is toen zijn behandeling gestart en na ongeveer 5 behandelingen was mijn rugpijn helemaal weg. Ik ben dr. Zvekich heel dankbaar dat de behandeling zo goed is aangeslagen.

Ik kom nu nog voor behandeling van mijn linkerarm en hand, maar heb goede hoop dat ook dit goed zal verlopen.

Ik ben Dr. Zvekich zeer dankbaar dat hij mij van de rugpijn heeft afgeholpen en begin nu aan een leven zonder pijn in mijn rug.

Hartelijk dank hiervoor

Groetjes,

Karian Schmitz-Frijns.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

Clusterhoofdpijn . (Paul Lemmens)

Daar zit je dan met de vraag, hoe het toch mogelijk is, dat je van…

Lees meer

Versleten tussenwervelschijven. ()

Mijn ervaring met Chiropractie wil ik graag op deze manier met iedereen delen. Het is…

Lees meer

Bekkeninstabiliteit . (Anoniem)

Tijdens de zwangerschap van ons tweede kind (15 jaar geleden) kreeg ik last van bekkeninstabiliteit….

Lees meer
meer verhalen
© Copyright 2013-2022 Rugkliniek Heerlen