Lage rugklachten met uitstraling naar armen, nek en benen .

Mijn naam is Ger Verstappen ben getrouwd en heb twee kinderen, woonachtig in Meijel, en run samen met mijn vrouw een woninginrichting.
Mijn klachten waren 15 jaar geleden lage rugklachten, die uitstraling hadden naar armen, nek en benen.Er waren dagen bij dat ik geen kracht meer had in mijn armen, handen en benen.

Eerst werd er geprobeerd met vele malen fysiotherapie het weer wat beter te maken maar er kwam nauwelijks verbetering in.
Dus werd ik doorgestuurd naar het ziekenhuis om foto’s te maken van mijn onderrug, dit werd door middel van een ruggenprik gedaan zodat er ook een goed oordeel gegeven kon worden, waar al mijn klachten vanaf kwamen.

Na enkele dagen moest ik voor de uitslag gaan, en er werd geconstateerd dat mijn onderste twee ruggewervels heel kort op elkaar zaten, en dat hierdoor soms zenuwen afgekneld werden en dit de oorzaak was van de klachten die ik had.
En er werd gezegd dat dit niet beter werd, alleen maar slechter als ik niet zou opletten met mijn werk, en het beter zou zijn als ik ander werk zou zoeken.

Toen kwam mij ter oren van kennissen die ook chiropractie hadden gedaan in Heerlen die zeiden: “dat moet je ook eens proberen dat kan nooit kwaad”. Dus ik dacht baat het niet schaad het niet. Zo gezegd zo gedaan een afspraak gemaakt met Dr. Nilsen van Chiropractie Rugkliniek Heerlen, waar eerst foto’s werden gemaakt, waarna mij ook gezegd werd dat het wel klopte wat ze in het ziekenhuis gezien hadden, maar er kwam ook uit dat ik een whiplash had (van een auto-ongeluk). Dr. Nilsen vertelde mij dat ze mij ook niet beter kan maken, maar wat ze wel kan doen is het stabiliseren van de wervel, en de pijn dragelijk maken.
Na 10 behandelingen te hebben gehad voelde ik al geen pijn meer in mijn armen en benen en voelde dat mijn onderrug stabieler is geworden, wat mij veel meer bewegingsvrijheid geeft.

Daarna ben ik om de 3 maanden een behandeling gaan doen, wat meestal genoeg is. Soms waren er ook tijden dat ik 3 keer achter elkaar behandeld moest worden. Wat mij in die 15 jaar geholpen heeft…. En zal mij blijven helpen. Bedankt….

Mijn advies: iedereen is anders, ik zie chiropractie als onderhoud voor groot of klein, zoals bij een auto, want als die niet onderhouden wordt loopt die ook niet lekker.

Nogmaals bedankt.

Groetjes Ger Verstappen

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

Bekkenscheefstand / hielspoor / nekhernia / whiplash en rughernia (Maria Vanwersch-L’homme)

Vanaf januari 2005 heb ik kennis gemaakt met Chiropractie. Sindsdien loopt Chiropractie als een rode…

Lees meer

Hoofdpijn en migraine. (Yvonne Pierik)

In april 1997 ging ik voor het eerst de praktijk van mevrouw Nilsen binnen. Mijn…

Lees meer

Klachten in borststreek en middenrug. (Rene M.)

Mijn naam is René M. en ik ben 43 jaar. Op 10 september 2001 kwam…

Lees meer
meer verhalen
© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen