Hoofdpijn en last van knieën/groeipijn.

Mijn naam is Penny Heutmekers en ik ben 18 jaar. Ik volg momenteel SPW op het Leeuwenborgh in Sittard. Mijn hobby’s zijn het zetten van gelnagels, buikdansen, uitgaan en winkelen.

Voor het eerst kwam ik bij de Rugkliniek omdat ik vaak last had van hoofdpijn. Milan behandelde mij en ik merkte dat het heel goed hielp. Ik was al snel van de hoofdpijn verlost. Een tijd daarna kreeg ik last van mijn knieën. De dokter zei dat je hier niets aan kon doen omdat het groeipijn was. Uit eigen initiatief ging ik naar de fysiotherapeut maar dit mocht ook niets helpen. Toen ik hoorde dat ze bij de Rugkliniek ook iets voor mijn knieën konden doen, was ik erg blij.

Ze zette elke week een laser op mijn knieën waardoor de pijn direct veel minder werd. Dit heeft een aantal keren geduurd en toen was de pijn helemaal weg. Ongeveer 2 jaar heb ik alleen de ‘onderhoudsconsulten’ per jaar gehad en was ik pijnvrij.

Helaas kreeg ik een paar weken geleden weer erg vaak last van hoofdpijn. Gelukkig wist ik dat de Rugkliniek hier iets aan kon doen en kon ik er snel terecht. Ze merkte dat mijn nek erg vast zat, dat dit de hoofdpijn veroorzaakte. Dit werd verholpen en nu heb ik nergens meer last van.

Ik ben blij dat mijn ouders met mij naar de Rugkliniek zijn gegaan en dat ik hierdoor geen onnodige pijn meer hoef te hebben. Wel blijf ik gewoon 2 keer per jaar op controle gaan. Meer mensen zouden dit moeten proberen, zo hoeft niemand onnodig met pijn te lopen.

Groetjes Penny Heutmekers

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

Pijn in mijn nek en energiegebrek. (M. Erkens)

Beste lezer, Enige tijd geleden, na een bewustwording proces van enkele maanden besloot ik om…

Lees meer

Lage rugklachten als gevolg van asymmetrische belasting. (Cor de Hoon)

Graag wil ik iets kwijt over de behandeling in Chiropractie Rugkliniek Heerlen. In het najaar…

Lees meer

Mijn huisarts zei dat mijn rug versleten was. (Mevrouw A. Cremers)

Al meer dan 20 jaar heb ik last van mijn onderrug. Mijn huisarts zei toen…

Lees meer
meer verhalen
© Copyright 2013-2020 Rugkliniek Heerlen