Vier generaties bij Rugkliniek Heerlen!.

Het begin:

In maart 2004 werd onze dochter Kristianne geboren. Doordat ze niet goed kon indalen werd het uiteindelijk een tangverlossing. Bij het aan- en uitkleden merkten we dat Kristianne iedere keer huilde als haar rechter armpje belast werd. De kraamzorg en ook de huisarts besteedden hier niet veel aandacht aan. Dus als ouders dachten we al snel ‘ze zal het uitkleden wel niet leuk vinden’. Ook had ze ’s avonds een huiluurtje en liepen we regelmatig met haar op de arm.
Toen Kristianne een dikke maand oud was, gingen we met haar naar een cursus babymassage. Bij het uitkleden tijdens deze babymassage wees de mevrouw ons erop dat dit soort gehuil tijdens het aankleden niet normaal was. Ze gaf ons een tip om haar eens te laten nakijken bij de chiropractor, in het bijzonder mevrouw Trine Nilsen werd ons geadviseerd.
Dus belde ik de Rugkliniek in Heerlen om eens met haar langs te komen. De intake hadden we in mei 2004. Mevrouw Nilsen ontdekte een blokkade in haar nek en een kleine in haar rug. Waarschijnlijk veroorzaakt doordat ze lang in het geboortekanaal had gezeten of door de kracht die bij de tangverlossing is gebruikt. Na één behandeling hadden we een hele andere Kristianne: ze sliep meteen, ze was vrolijker en de huiluurtjes ’s avonds waren over! We gingen een tijdje geregeld met haar langs voor een behandeling.
Nu is ze zes en nog steeds gaan we regelmatig (op dit moment ieder half jaar) langs voor een controle. Kinderen spelen en soms vallen ze hierbij, hierdoor kunnen blokkades ontstaan. Blijven ze hiermee doorlopen, dan kunnen er (chronische) rugklachten ontstaan als ze volwassen zijn. Met een regelmatige chiropractische behandeling bij Rugkliniek Heerlen hopen we haar dit te besparen!
Na de goeie resultaten met Kristianne besloot ik om in oktober 2007 met mijn eigen lage rug- en nekklachten ook naar Rugkliniek Heerlen te gaan voor een intakegesprek.
Mevrouw Nilsen ontdekte dat mijn onderste rugwervel een flinke blokkade had en dat er ook een (kleinere) blokkade zat in mijn nek. Het was goed te behandelen zoals ze zei. In het begin ging ik een paar keer per week. De behandeling zelf was niet pijnlijk. Wel had ik veel last van napijnen, mijn lichaam vocht tegen de behandeling. De wervelkolom had immers jaren in een bepaalde positie gestaan en wilde de correcties van de chiropractische behandeling terugzetten. Toch merkte ik ook dat het me echt goed deed.

Na een maand of drie had ik echt veel minder last van mijn rug en mijn nekpijn was zo goed als verdwenen. Mijn lichaam voelde veel meer ontspannen aan. Nog steeds ga ik regelmatig voor een behandeling. Op dit moment om de 10 weken. Na de behandeling voelt mijn lichaam altijd heerlijk ontspannen aan. Ik zie de behandeling bij de Rugkliniek als een goede investering in een gezonde rug en daardoor een gezonder lichaam.

Cissy Hager-Smeets (39 jaar)
Kristianne Hager (6 jaar)
Landgraaf
terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen