Pijn aan rechterbeen en rug.

Medio 2005 ben ik bij Rugkliniek Heerlen terecht gekomen met mijn klachten over pijn aan het rechterbeen en de rug. Ik had er al jaren last van, maar zoals dat gaat, je hebt er een tijdje minder last van en denkt dan: och, het gaat vanzelf wel over. Niet dus.

Via een kennis kon ik een onderzoek (gratis!) laten doen bij Chiropractie Rugkliniek Heerlen. Na een uitgebreid onderzoek bleek dat er toch wel wat mis was. Na foto’s te hebben laten maken in het ziekenhuis was te zien dat ik lichte botontkalking had, waarvoor ik inmiddels al 5 jaar 1 x per week een tablet gebruik (medicijn van de huisarts) en dat er met de wervelkolom iets niet goed was. Dus begon de behandeling in Chiropractie Rugkliniek Heerlen. Ik moest in het begin wel even wennen aan het losmaken van de wervels in de nek en de rug, maar na enige tijd behandeld te zijn was het resultaat geweldig.

Ik ben een fervent wandelaarster en toen ik, voordat ik bij Chiropractie Rugkliniek Heerlen terecht kwam een stoeprand of andere verhoging op moest, zette ik eerst mijn linkervoet op de stoep en trok, vanwege de pijn in mijn rug, mijn rechtervoet erbij.

Na een aantal weken behandeld te zijn ging het aanmerkelijk beter en nog later had ik GEEN LAST meer. Wat ben ik blij dat ik naar Chiropractie Rugkliniek Heerlen ben gegaan!!! Op dit ogenblik, en dat is al geruime tijd, kom ik 1 x per 4 maanden voor een ‘onderhoudbeurt’ en dat blijf ik doen. Ik vind het heel belangrijk dat ik als bijna 70 jarige fijn kan blijven wandelen en vooral met de kleindochters van 5 en 3 jaar kan spelen.

Ik wil hierbij dr. Zvekich van harte dank zeggen voor de behandelingen die mij van het ongemak hebben afgeholpen.

Als er mensen zijn die eraan twijfelen of ze zich wel moeten laten behandelen door een chiropractor, dan kan ik alleen maar zeggen: doe het!

Mijn felicitaties aan alle medewerkers van Chiropractie Rugkliniek Heerlen.
T.H. v.d. V. Heerlen

pijn aan rechterbeen

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen