Lage rugklachten.

Mijn naam is M. Jeurissen-Piëtte. Ik ben sinds 1992 onder behandeling bij mevrouw Nilsen, dokter in chiropractie. In 1990 begon ik rugklachten te krijgen. Diverse onderzoeken op het A.Z.M. te Maastricht brachten geen uitkomst. Gynaecoloog, rugspecialisten en internisten, niemand kon iets vinden. Mijn toestand verslechterde zodat ik moeilijk kon lopen en steeds meer moest gaan liggen. Op aanraden van vrienden kwam ik terecht bij een magnetiseuse. Na een eerste gesprek dacht zij mij te kunnen helpen. Doch na enkele behandelingen bleek dit een onmogelijke zaak.

Zij adviseerde mij een chiropractor te raadplegen. Iets waar ik toen nog nooit van had gehoord. In diezelfde tijd kwam er op t.v. een uitzending over chiropractie . Dit heeft mij toen over de drempel geholpen. Na overleg met de huisarts heb ik toen een afspraak gemaakt met mevrouw Nilsen. Na het maken en bestuderen van de foto’s constateerde zij iets dat geen enkele specialist voor haar had gezien. Mijn rug was versleten en bijna alle zenuwen zaten bekneld. Ik kon door haar geholpen worden, alhoewel ik een lange weg te gaan zou hebben. In het begin moest ik driemaal per week naar Heerlen. Na enige weken voelde ik verbetering en kon ik weer enige dingen doen die ik voor jaren niet meer voor mogelijk had gehouden. Na die beginperiode ging het steeds beter en begonnen we de behandeling af te bouwen.

Nu ben ik vrij van klachten en ga ik nog driemaal per jaar voor een nabehandeling. Ik kan duidelijk stellen dat door de chiropractie ik nu weer alles kan doen en genieten van mijn leven.

M. Jeurissen-Piëtte

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen