Pijn in de rug met uitstraling naar het rechterbeen tot in de voet.

Een wonder door chiropractie

Ik ben een vrouw van 53 jaar. Altijd zeer actief geweest, tot op zekere dag; toen kon ik niets meer. Vreselijke pijnen in de rug met uitstraling naar het rechterbeen tot in de voet.

Na herhaalde malen bij de huisarts te zijn geweest, werd ik uiteindelijk doorverwezen naar het ziekenhuis voor foto’s. Deze wezen echter niets uit, ook niet de hernia die men vermoedde. Vervolgens ben ik een week opgenomen geweest in het ziekenhuis. Vele onderzoeken werden gedaan en ik moest zelfs twee keer in de scanner. Maar helaas zonder resultaat.
Ik kreeg een doos medicamenten mee, maar desondanks hield ik 5 maanden lang dag en nacht pijn. Zwaardere medicamenten kreeg ik niet, want dat zou morfine zijn en dat ging de medici te ver.
Moedeloos werd ik ervan; op deze manier wilde ik niet meer verder leven.
Werkelijk van alles heb ik geprobeerd, van geneeskrachtige kruiden tot paragnost toe. Niets hielp. Totdat ik op zekere dag het adres kreeg van Dr. Nilsen.
Mijn laatste strohalm. Ik maakte een afspraak en een ‘wonder’ is geschied. Na de tweede behandeling kon ik alweer rechtop lopen (na 5 maanden zitten of strompelen met een oude wandelstok). En nu, 12 behandelingen later, kan ik weer bijna alles. Ik zou bijna zeggen ik ben opnieuw geboren.
Dr. Nilsen hartelijk dank.

Een dankbare patiënt

Mevrouw M. Jennekens – Minnartz

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen