Trine Nilsen DC

– tevens eigenaar van Chiropractie Rugkliniek Heerlen –
Ik ben geboren en getogen in Oslo, Noorwegen. Aan de Universiteit van Oslo studeerde ik eerst Sociale Antropologie, voor ik naar Amerika verhuisde, om Chiropractie te studeren aan het Palmer College of Chiropractic in Iowa.

In 1985 ben ik afgestudeerd en meteen naar Nederland verhuisd. Eind 1985 heb ik de Rugkliniek Heerlen opgestart in het centrum van Heerlen. Sinds 1992 is de praktijk gevestigd op de huidige locatie, gebouwd in de vorm van een ruggenwervel.

Chiropractie is voor mij een levenswijze. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en prijs mij erg gelukkig dat ik een vak als Chiropractie mag uitoefenen. Terwijl het fysiek best een zwaar beroep is, is het ook een heel dankbaar beroep omdat ik met Chiropractie zoveel mensen zo goed kan helpen. Ik verheug mij elke dag weer op de steeds nieuwe uitdagingen binnen mijn beroep. Haast onmogelijke problemen tóch verhelpen, daar word ik echt blij van. Ook mensen in hun verschillende levensfases kunnen volgen en helpen, soms van baby tot tiener tot getrouwd, tot zelf weer ouder geworden, dát is ware rijkdom. Ik hoop daarom ook u te kunnen helpen.

Weet u niet of Chiropractie voor u geschikt is? Vraag dan om een gratis kennismakingsgesprek. Zo kunnen we samen uitzoeken of ook u bij ons aan het juiste adres bent.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen