Matthew Breske DC

Ik ben geboren in South Dakota in de Verenigde Staten. Ik groeide op in een heel klein boerendorpje. Ik studeerde Bewegingswetenschappen en Biologie en nam deel aan college Football en atletiek.   In mijn tweede jaar heb ik mijn rug ernstig geblesseerd met Football en was ik voor een langere tijd niet in staat om te spelen. Toen ontdekte ik chiropractie, wat een opluchting was voor mij op dat moment. Na chiropractische zorg was ik op wonderbaarlijke wijze in staat om nog drie jaar te spelen; pijnvrij en zonder pijnstillers. Deze ervaring is de reden waarom ik nu chiropractor ben, het was voor mij een roeping.

Ik studeerde op Palmer College of Chiropractic in Davenport, IA. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken in Dallas en Nashville. Hier hielp ik hoofdzakelijk mensen die bij auto-ongevallen betrokken waren geweest. Het was een geweldige ervaring voor mij. Uiteindelijk opende ik mijn eigen praktijk. Mijn patiëntenbestand was zeer divers; van pasgeborenen tot ouderen en omvatte ook professionele atleten in de National Football League en de UFC, waaronder wereldkampioen Frank Shamrock.

In 2011 werd ik uitgenodigd om in Nederland te komen werken en na een tijd ook in Duitsland te hebben gewerkt kreeg ik in 2015 de kans om te werken in Heerlen met Trine Nilsen. Na een gesprek met haar bleken we zeer gelijkgestemde opvattingen over chiropractie te hebben en over hoe te behandelen. Het is erg leuk om de kans te krijgen met haar te werken in Chiropractie Rugkliniek Heerlen. Sindsdien heb ik hier een geweldige ervaring gehad. Ik heb het geluk om samen te werken met uitzonderlijke chiropractoren, van wie ik enorm veel geleerd heb. In dit vak ben je nooit klaar met leren.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen