Welke reactie kan ik verwachten na de behandeling?.

Er zijn verschillende reacties van het lichaam mogelijk.
Op het moment dat een blokkade wordt gecorrigeerd door de chiropractor en de foutieve zenuwimpuls afneemt, raken er letterlijk honderden lichaamsfuncties en lichaamsactiviteiten bij betrokken. De ervaring leert dat de meeste patiënten een verbetering voelen na de behandeling. Sommige patiënten ervaren een gevoel van rust en ontspanning dat in het begin enkele dagen kan aanhouden en leiden tot een diepe, verfrissende slaap. Anderen voelen een warme gloed naar verscheidene delen van hun lichaam. Een aantal patiënten voelt zich zeer energiek na een behandeling.

Sommigen voelen helemaal geen verschil na één behandeling. Dit betekent niet dat zij geen baat zullen hebben bij de correctie, maar dat ze (nog) geen reactie voelen.

Uit ervaring blijkt dat een minderheid van de patiënten ongemak of pijn voelt na de behandeling. Ze kunnen bijvoorbeeld hoofdpijn krijgen. Maakt u zich niet bezorgd als u dit ervaart, want het is een natuurlijke reactie op een correctie. Deze klachten zijn tijdelijk en betekenen dat uw lichaam zich (met enige moeite) moet aanpassen aan de verandering. Als u in het begin meer pijn of ongemak voelt, neem dan voldoende rust en drink veel water.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen