Is Chiropractie voor elke leeftijd?.

Zowel volwassenen, bejaarden als ook kinderen kunnen geholpen worden door Chiropractie. Functiestoornissen in het zenuwstelsel, in de ruggenwervels en in andere gewrichten ontstaan vaak al in de kinder- en tienerjaren, bijvoorbeeld door te vallen, een overbelasting en/of een foutieve houding, (sport)blessures etc.

Een koliek bij baby’s (huilbaby’s) kan worden veroorzaakt door een irritatie in de nekwervels en het zenuwstelsel, die reeds ontstaan is bij de geboorte van de baby. Indien deze irritatie onbehandeld blijft, kan deze op latere leeftijd veel problemen veroorzaken.

Wij kunnen deze afwijkingen al in een vroeg stadium ontdekken en behandelen, lange tijd voordat er pijn optreedt of zich slijtage voordoet. Daarom raden wij aan om van kinds af aan de ruggengraat regelmatig te laten onderzoeken.

En ook hoog bejaarde mensen kunnen goed geholpen worden. Veel mensen, vooral ouderen, krijgen vaak te horen: “U heeft een slijtage (artrose) en daar moet u maar mee leren leven”. In de meeste van deze gevallen kan Chiropractie wél een oplossing bieden.

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen