Route

Hoe kunt u onze kliniek vinden?

.
Klik hier voor de route via Google maps

Openbaar vervoer: .
Naar en van Chiropractie Rugkliniek Heerlen rijden de volgende buslijnen (vanaf en naar het station Heerlen):
8, 11, 37, 43, 44, 143. Halte (tegenover onze kliniek) is Akerstraat/Burg. Waszinkstraat.

Patiënten die mindervalide zijn, kunnen ook gebruik maken van Reisnet: op telefonisch verzoek worden ze dan thuis opgehaald en naar Chiropractie Rugkliniek Heerlen gebracht. Deze patiënten dienen dit vervoer zelf te regelen. Uiteraard zijn onze secretaresses altijd bereid om even te bellen met Reisnet om door te geven dat de patient weer kan worden opgehaald.

Indien u met eigen vervoer komt: .

Route 1: .
Komt u vanaf het noorden en u bevindt zich op de A2 • Neem dan de afslag richting Heerlen (A76) • Neem vervolgens de afslag naar de N281 • Verlaat de autosnelweg bij de afslag Atrium Ziekenhuis • Aan het einde van de afslag gaat u bij de rotonde links af onder de autosnelweg door.

[ Bij de eerstvolgende rotonde gaat u linksaf • Bij de volgende rotonde ligt de Rugkliniek aan uw rechterkant • Ga hier rechts af en ga meteen na de rotonde weer naar rechts de parkeerplaats op van Chiropractie Rugkliniek Heerlen. ]

Route 2: .
Komt u vanaf het zuiden en u bevindt zich op de N281, neem dan de afslag Atrium Ziekenhuis. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf • Volg verder de route vanaf [ … ] zoals aangegeven bij Route 1.

Route 3: .
Komt u vanuit de richting Geleen, Sittard:
Volg de autosnelweg A76 richting Heerlen. Deze gaat over op de N281. Verlaat de autosnelweg bij de afslag Atrium Ziekenhuis • Aan het einde van de afslag gaat u bij de rotonde links af onder de autosnelweg door. Volg dan de route vanaf [ … ] zoals aangegeven in Route 1.

Route 4: .
Komt u vanuit de richting Maastricht, Valkenburg, Voerendaal:
Volg de autosnelweg A79 richting Heerlen. Deze autoweg gaat over in de Welterlaan. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor onder de autosnelweg A76 door. Bij de volgende vier verkeerslichten gaat u rechtdoor. (bij het vierde verkeerslicht ligt aan uw rechterkant de brandweerkazerne). Bij het vijfde verkeerslicht gaat u rechts af. U volgt deze weg. Bij de eerste rotonde rechtdoor, bij de tweede rotonde ligt de Rugkliniek aan uw linkerkant. Volg de rotonde 3/4 en ga meteen na de rotonde rechts de parkeerplaats op van Chiropractie Rugkliniek Heerlen.

Route 5: .
Vanuit Brunssum, Kerkrade, Landgraaf, Schaesberg:
U rijdt richting Heerlen Centrum via de Heerlerbaan. Bij de derde rotonde ziet u aan uw rechterkant de Rugkliniek liggen. Ga op deze rotonde rechts af en vervolgens meteen rechts de parkeerplaats van Chiropractie Rugkliniek Heerlen op.

Route 6: .
Komt u vanuit de richting Aken:
Volg de autosnelweg A76 richting Heerlen/Eindhoven. Deze gaat over op de N281. Neem de afslag Atrium Ziekenhuis. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf • Volg verder de route vanaf [ …] zoals aangegeven bij Route 1.

Wij wensen u een goede reis en heten u welkom in
Chiropractie Rugkliniek Heerlen.

Caumerbeeklaan 4
6417 BG Heerlen

Telefoon 045 – 542 86 86
Fax: 045 – 549 00 72

E-mail: info@rugkliniekheerlen.nl
Website: www.rugkliniekheerlen.nl

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen