Verlammingsgevoel in rug en been .

Bij deze zou ik, H.G. Visser te Sittard, mijn respect en vertrouwen willen uitspreken wat betreft chiropractie.

Nadat ik een verlammingsgevoel en ontzettende pijn in mijn rug en linkerbeen voelde, ging ik naar een zondagdienstdoende arts, die dacht dat een spier klem zat en mij een injectie gaf waarna de pijn zou moeten verminderen.
Daar dit niet het geval was, en de pijn nog erger werd tot ik niet meer kon lopen, kwam op maandag onze huisarts bij ons aan huis. Van hem kreeg ik een zwaardere injectie en moest maar rustig blijven liggen.

Op dinsdag kwam hij terug omdat er geen vermindering van pijn was. Hierop maakte hij een afspraak met een therapeut die ook aan huis kwam. Deze kwam woensdag, donderdag en op vrijdagmorgen. Hij zag die vrijdag ook geen baat meer in zijn behandelingen en stelde de huisarts voor om mij direct in het ziekenhuis te laten opnemen, omdat hij dacht dat het om hernia ging. Dat gebeurde diezelfde dag nog. In het ziekenhuis aangekomen zei de neuroloog hetzelfde, dat het wel een hernia was, maar dat ik bijna een week moest wachten op een ruggenprik.

Die werd bijna een week later uitgevoerd, maar hierop konden ze niks vinden.
Toen volgde er een spieronderzoek. Na een week gelegen te hebben vol morfinespuiten en valiumtabletten, vroeg ik een zuster om mijn hoofd te wassen, daar ik het bed niet uit kon. Hierop kwam de neuroloog, die vond dat ik zijn personeel lastig viel en mij voor de keus stelde om rustig te blijven liggen of naar huis te gaan.
Dit laatste heb ik direct gedaan en ben met een rolstoel naar buiten gereden waar mijn vrouw mij kwam ophalen.
Toen ik thuis was werd ik gebeld van het ziekenhuis om een recept op te halen, van weer 200 valiumtabletten, omdat het 2 tot 3 maanden kon duren voor ik onder een scanner mocht.

Via een magnetiseuse ben ik toen bij Dr. Nilsen terecht gekomen. Zij vond bij de eerste röntgenfoto direct nek- en rugletsels. Hierop ben ik bij haar in behandelingen gegaan en ik kan zeggen dat ik van mijn hernia volledig genezen ben, zonder medicamenten of scanners en mijn nek en rug zijn al jaren niet meer zo goed geweest.

Daarom wil ik Dr. Nilsen heel hartelijk danken.

H.G. Visser

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

meer verhalen
© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen