Plotseling rugklachten .

Dames en heren, als deze meneer zo meteen weer in de wachtkamer komt, loopt hij recht’. Dit waren de eerste woorden die ik dokter Milan Zvekich hoorde zeggen. Daar heb je weer zo’n Tita Tovenaar waren mijn eerste gedachten.

Ergens half oktober kreeg ik plotseling rugklachten, aanvankelijk ging ik er van uit dat het om spierpijn ging. Maar na een aantal bezoeken aan een masseur, wat niet hielp, heb ik op aandringen van een collega op 3 november 2010 contact gezocht met Rugkliniek Heerlen. Ik wilde graag een afspraak met dokter Zvekich zoals mijn collega mij had geadviseerd. Voor deze dag was dokter Zvekich zijn agenda vol gepland, maar een half uur later kreeg ik een telefoontje terug dat ik tijdens zijn lunchpauze kon komen. Zelf had ik er een hard hoofd in dat ik op deze manier van mijn rugpijn verlost zou worden. Ik stond namelijk helemaal scheef, normaal zit je rechterschouder ongeveer op één lijn met je rechterheup, maar bij mij stond mijn linkerschouder in één lijn met mijn rechterheup.

In de behandelkamer werd mij uitgelegd wat er mankeerde, ik zat dicht tegen een hernia aan. Afgesproken werd dat ik iedere dag zou langskomen om een intensieve behandeling te volgen. De eerste 3 behandelingen werd er geprobeerd om mij weer recht te laten staan, dit ging met veel pijn gepaard, maar het doel heiligt de middelen. Ik kon alweer rechter staan, maar er zat voor mijn gevoel te weinig schot in en ik had voor mezelf besloten dat als het niet snel beter zou worden, ik ermee zou stoppen. Dokter Zvekich verzekerde mij echter dat het snel een stuk beter zou gaan. Gelukkig heb ik op dat moment besloten om door te gaan met de behandeling. Na 2 weken zijn we overgestapt op een behandeling van 2x per week, positief was dat ik zelfs op zaterdag terecht kon.

Ik voelde dat het steeds beter ging met mijn rug en eind november hebben we het besluit genomen om mijn rug weer te belasten d.m.v. een rit per auto naar Amsterdam, waar ik voor mijn werk moest zijn. Dit zou een ultieme test zijn voor mijn rug, omdat autorijden een week eerder nog een kwelling voor mij was. De test pakte goed uit en vanaf dat moment is het alleen maar beter gegaan met mijn rug. Ik ga nu alleen nog voor controle naar de Rugkliniek.

Ik kan iedereen die ernstige rugklachten heeft aanbevelen om naar dokter Milan Zvekich te gaan. Een Tita Tovenaar die geen illusie verkoopt maar mensen door middel van zijn gouden handen en door intensieve behandeling van hun rugklachten afhelpt.

Peter Ummels
Cadier en Keer

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

meer verhalen
© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen