Welkom bij Chiropractie Rugkliniek Heerlen

  Kwaliteit en gezondheid.

.
Het optimaal functioneren van uw rug, staat in nauw verband met het optimaal functioneren van uw algehele gezondheid. Om die reden bereiken wij met onze behandelingen een breed spectrum van problemen. Ons doel is u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, binnen het gebied van Chiropractie.
Chiropractie Rugkliniek Heerlen bestaat uit een deskundig team van chiropractoren en praktijkassistentes dat elke dag voor u klaar staat. Wij staan voor kwaliteit en een deskundige en mensgerichte werkwijze.

Voor alle leeftijden

.
Chiropractie Rugkliniek Heerlen werd 30 jaar geleden gevestigd en in de loop der jaren zijn vele tienduizenden mensen (van baby’s en kinderen tot ouderen op hoge leeftijd) uit binnen- en buitenland in de kliniek met veel succes behandeld.

  • Chiropractie wordt vergoed vanuit de Aanvullende verzekering.
    Het eigen risico (€ 385,00) geldt hier niet voor.
  • Geen wachttijden voor nieuwe patiënten.
  • Gratis parkeren.
  • Ruime openingstijden.

Meer dan een Rugkliniek

.
Zowel acute als chronische en aspecifice problemen kunnen door ons verholpen worden . De meest voorkomende klachten die onze chiropractor behandelt betreffen rug, middenrug, schouders en nek. Hieronder vallen ook whiplash, hernia, ischias en bekken scheefstanden. Ook tintelingen of gevoelloosheid in armen of benen, behandelen wij veel in onze praktijk, evenzo als hoofdpijn en migraine. Tevens kan pijn en stijfheid bij artrose of slijtage sterk verminderen door Chiropractie-behandelingen.

Behandelingen van bekken schaafstand, bekkeninstabiliteit, huilbaby’s, KISS syndroom, scoliose en voorhoofdsholte-ontstekingen, horen ook bij onze specialiteiten.

Een aantal klachten buiten de wervelkolom kunnen ook met succes behandeld worden: spierklachten en gewrichtsklachten van bijvoorbeeld de kaak, ellebogen (tennis- en golfelleboog), RSI en carpale tunnelsyndromen, knieën, enkels en voeten.

Omdat de organen en weefsels in het lichaam een ongestoorde zenuwtoevoer nodig hebben voor een optimale functie, is het makkelijk te  begrijpen dat veel verschillende functiestoornissen in het lichaam gunstig kunnen reageren op Chiropractie. Dit geldt ook voor “vagere” klachten zoals duizeligheid, vermoeidheid en lusteloosheid. Niet zelden is daarvoor een oorzaak in de wervelkolom aan te wijzen.

Vele van onze patiënten hebben hun ervaringen met ons willen delen. Hun verhalen zijn te lezen op deze website.

Alle in de kliniek werkzame chiropractoren zijn geregistreerd chiropractor bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN), danwel de Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC). Deze stichtingen bewaken de kwaliteitseisen waar een chiropractor aan moet voldoen. Een registratie bij een van de Nederlandse stichtingen (registers) is voor de meeste verzekeringen een vereiste.

 

terug Back

Onze patiënten vertellen...

Our patients tell

Lage rugklachten met uitstraling naar de bovenbenen. (R.V)

Bij het schrijven van deze brief is het 13,5 jaar en vele behandelingen geleden dat…

Lees meer

Controle als baby (Adinda)

Ik ben Adinda de Rond, ik ben 5 jaar en voel me heel gezond en…

Lees meer

Mijn huisarts zei dat mijn rug versleten was. (Mevrouw A. Cremers)

Al meer dan 20 jaar heb ik last van mijn onderrug. Mijn huisarts zei toen…

Lees meer
meer verhalen
© Copyright 2013-2024 Rugkliniek Heerlen